Opiskelun kulku…

jeps, jeps, opinnot on lähtenyt omasta mielestä pyörimään hyvin ja juuri niin kuin olin suunnitellutkin! Voi kyllä sanoa että vuoden alku on mennyt kun siivillä, ollu muuttoo, harjoittelua, koulua jne..:) mutta onneks energiaa on riittänyt vielä kun pienessä kylässä! Tällä hetkellä tiedän missä mennään ja mitä täytyy suorittaa eteenpäin koulussa ja tulevissa tehtävissä. Toki tulee varmana kertoja milloin ollaan asioista pihalla, (niinkuin ruotsin jälkeen!:D) mutta kyllä se siitä ajan kanssa… Tutkintoaineiston kerääminen oli kyllä ihan uutta, mielestä keräämäni materiaali oli hyvää! Aineiston järjesteleminen ja pienet kirjoitukset ovat vielä kesken.. Alussa oli hankala ymmärtää että miten se homma toimii mut nyt alkaa päästä jyvälle asiasta. Itselleni tämä muoto opiskella on sopinut enemmän kun hyvin, arvosanat on sitä mitä olen tavoitellutkin vaikka välillä turhauttaa koko homma! Sitä vaan jostain saa taas tarmoa jatkaa..:) ohjaajat ovat auttaneet kun apua on tarvinnut..

Bloggailen taas lisää..

Kylläpä viikot menevät nopeasti.. Nyt olen tekemässä markkinoinnin tehtäviä ja ainakaan omasta mielestä ei hyvin helppoja ole. Tehtävistä tekee kuitenkin mielenkiintoista sen että materiaali pitää itse etsiä ja opetella. Siinä samalla asiaan paneutuu syvemmin kun kukaan ei ole valmiiksi sitä etsinyt. Itse opiskelu tehtävät ovat siitä ihan hyviä, vaikka vaatii aikaa ja tiedon etsimiseen menee jokunen tovi. Muuten ei varmaan tulisi otettua selvää kaikista asioista, jos ei tehtävien puolesta pitäisi.  Palatakseni vielä tuohon tutkinto aineistoon ja sen suorittamiseen, niin konkreettista aika taulua en osaa sen suhteen vielä sanoa. Asiaa olen miettinyt. Pyrkisin olemaan valmis tutkinto tilaisuuksiin ehkäpä viimeistään ensi vuoden alussa. Tai vuoden lopussa.

Ohjaajat/ opettajat ovat saaneet tehtävistä mielenkiintoisia ja aika rajatkin ovat tarpeeksi pitkiä! (ainakin vielä..:) )

Odotan tulevia arvosanoja/ palautteita, ja toivon että hyvät numerot tulossa…

Katselin tuossa markkinointi viestinnän tehtäviä, ja huhuh.. nyt on laaja tehtävä esissä mutta se lisää vaan haastetta, mikä on ihan mukavaa!:)

tässä muutama otos.. välillä käydä katsomassa kulttuuria..:D

lataus lataus (1)

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s